27.6.2011

Juhannus.

Ihan ensimmäisenä: HEMMETIN HYTTYSET!!!! Oon niille vähän allerginen, ja kun se myrkytön hyttysmöhnä osottautui ihan hyödyttömäksi, oon nyt täynnä hyttysenpuremia ja niitä ympäröiviä mustelmia ja verijälkiä, jotka on muodostuneet kovan raapimisen tuloksena. Viime yönäkin heräsin siihen kun raavin nilkkojani ihan hulluna. Oli pakko nousta ylös ja valuttaa niiden päälle kylmää vettä, jotta sain taas nukutuksi. Hyi. Piharatamot on tosi hyvä hoiva hyttysenpuremille, mutta tuolta mökkiympäristöstä ei semmosia löytynyt. Kun laittaa tuoreen pureman päälle piharatamonlehden vähinpaan 20 minuutiksi, ei puremaa kutita ollenkaan. Muuten kärsin kutinasta melkeen viikon. Oli pakko ottaa kolmantena mökkipäivänä kortisonitablettikin, ja kortisonivoidetta oon myös levitellyt.





Hyttysiä lukuun ottamatta juhannus oli aivan ihana <3. Hyvää grilliruokaa, pelailua, saunomista, uimista, nuotiolla istuskelua, veneajelua, musisointia ja juttelua. Naapurimökkiläiset kutsui meidät soittamaan-laulamaan niillekin. Meillä oli mukana yksi ammattimuusikko, ja ai että mikä nautinto onkaan saada laulaa kunnon säestyksen kanssa (:





Murulla oli varmaan elämänsä onnellisimmat kolme päivää :D Se sai juosta vapaana koko sen ajan, ja sillä oli yli kymmenen innokasta leikkikaveria, jotka heitteli sille palloa ja keppejä lakkaamatta. Taisi pieni puudeli saada aika hyvät liharuuatkin grillistä XD. Muru nukkui yöt niin sikeästi, että ihan tarkistin pariin kertaan, että hengittäähän se vielä. Mökissä ravasi läpi yön porukkaa, mutta Muru ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota, kun normaalisti se olisi ollut jokaisen erikseen aina tervehtimässä.




Kivaa oli, mutta on se kyllä myös tosi ihanaa, kun voi kotonaan pitää ikkunoita auki vaikka vuorokauden ympäri, eikä sisällä inise silti hyttysen hyttystä. (Tiiän, oon ihan nössö.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.