8.10.2011

Hengittäen.

Olin eilen tupareissa, jossa esiintyi bändi. Kyllä, kerrostalokaksiossa :D Tupa oli täynnä kavereita ja olo selväpäisen hilpeä. Olin väkertänyt kotona kampauksen, joka tuhoutui heti kun astuin ovesta sisään kunnon syysmyrskyyn. Vähän kiukutti XD. Mutta ei se kivaa iltaa kuitenkaan häirinnyt.

Tupareista kipitin Bran synttäreille, jonne minut oli kutsuttu. Avecikseni sain Elli-tyttösen, joka näytti tavalliseen tapaansa ihan nukelta valtavine silmineen. Tanssimista saippuakuplasateessa. Musiikin rytmi, suljetut silmät, kasvoilla hymy. Siinä on elämän jumalallisuus jotenkin niin ihanan läsnä. Joku tanssilattialähentelijä säikähti, kun hienona reaktiona siihen aloin vaan kirkumaan :D

Lahjoitin drinkkilippuni janoisemmille kavereilleni ja suuntasin kotiin aika aikaisin. Tänään on opiskelupäivä, eikä se onnistu väsyneenä, kun ei meinaa aina pirteänäkään. Soitin yöllä vielä pianoa kuulokkeet päässäni. On meneillään taas kausi, kun oon ihan hurahtanut soittamiseen <3.

Joku kävi taas tänään pimpottamassa ovikelloa. Ei huvittanut avata ovea.

Vähän stressaa tentit ja semmoset, mutta helpottaa kun katselee elämäänsä edes vähän kauempaa. Terveys, mahdollisuudet, ihmiset. Olemassaolon ihanuus. Päällä R:n villapaita, sylissä pieni pörröinen koira ja taivaalla pilvenhattaroita.

No nyt kyllä pitäisi lukea tenttiin. Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.