17.10.2011

Pyyhkeenryöstäjä.

Torstaiaamuna ennen meikkiä ja kampausta:Torstai-iltana näytöksessä (kuva: Pasi Hakala/Studio Varjo):
Perjantaina:Meidän toimistossa mallit tosiaan itse suurelta osin suunnittelee sisääntulot näytöksiin. Siitä seuraa sitten vähän tämmöstä: "Sini, me aateltiin, että tullaan lavalle pyyhkeet lanteilla, ja sit sä riisut ne meidän päältä ja meillä on siellä alla ne boxerit!" No niinhän me sitten tehtiin XD.

Lauantaiksi isä nakitti minut myymään lippuja korispeliin. Se on kyllä onneksi aika helppoa ja kivaa hommaa: lipunmyyntipöytä on ihan kentän laidalla, eikä lippuja myydä kuin puoliaikaan asti. Jäin kyllä katsomaan pelin loppuun. Käyn katsomassa isän joukkueen pelejä satunnaisesti muutenkin, viimeksi pari viikkoa sitten.

Eilen kävin Lutakossa kirppiksellä Janin kanssa, ja se tuli sitten vielä täällä käymään teellä. Lopun illan katsoin leffaa, leikin Murun kanssa ja soitin pianoa. Muutama tahti ei meinannut millään luistaa, niin soitin sen pätkän sitten peräkkäin sata kertaa. Nyt sujuu ^^.

Tämä päivä lähti käyntiin aamiaisen jälkeisellä jumpalla. Ilta kuluu kahvilassa pullan tuoksussa. Kivaa on tämä elämä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.