3.2.2012

Rauhallinen.

Oli sellainen hetki, että tietokoneeni vain sammu, eikä sitten reagoinut enää mihinkään. Ylensin itseni zen-mestariksi, sillä kun mietin kaikkia kuvia ja palauttamattomia koulutöitä jotka saatoin menettää, totesin vain hiljaa mielessäni "elämä on". Onneksi kyseessä taisi olla vaan ylikuumeneminen, sillä jonkun hetken päästä kone taas suostui avautumaan. Tästä tapahtumasta seurasi operaatio varmuuskopiointi. Tänään aamulla menetin zen-mestarin arvonimeni, kun kiukutti koulutöille laitetut aikataulut, joita oli vaikea sovittaa kalenteriin. Menin uudestaan nukkumaan ja yritin aloittaa päivän alusta, ja kirkkaammaltahan se heti näytti, kun vaan yritti suhtautua elämään eri tavalla. Niin kuin eräs viisas ihminen minulle sanoi: "elämä on ihan helppoa".

Oon kohta lähdössä töihin. Tykkään yllättävän paljon näistä iltapäivällä alkavista vuoroista, koska aamupäivän puuhaan kotona kaikkea kivaa. Joskus herään Roopen kanssa samaan aikaan ja keitän meille puuroa. Sitten saatan nukkua hetken lisää. Kuuntelen hyvää musiikkia, juon teetä, soitan pianoa, ehkä luen vähän, venyttelen tai jumppaan, hellin ihoani tai hiuksiani jollain hoidolla, meikkaan rauhassa, syön luomumysliä lempilusikallani, nautin valosta ja Murun seurasta.

Nolotti eilen oma turhamaisuuteni, kun mua hävetti kauheesti olla ihmisten ilmoilla semmosessa sporttisessa toppapuvussa.

2 kommenttia:

 1. :)
  Tuntuu, että sulla on upea elämänasenne.
  Itsellä kun tuntuu olevan tällä hetkellä kauhea asennevamma koko elämää kohtaan, vaikka ei todellakaan pitäisi olla mitään valitettavaa.
  Oikeasti kun ajattelee niin kaikkihan on vaan suhtautumisesta ja näkökulmasta kiinni.
  Ja siis pointtina oli että oot piristävä ja ihailen sun asennoitumistasi :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta kommentista! Oon joutunut opettelemaan tätä elämistä vähän kantapään kautta, sillä kärsin nuorempana monta vuotta masennuksesta. Oon vieläkin aika herkkä, mutta en nykyään suhtaudu niihin huonoihin hetkiin yleensä kovin vakavasti, vaan luotan siihen, että paha mieli menee aina ohi ja sitten on taas hyvä olla. Yritän iloita elämän pienistä hetkistä, koska niistähän se elämä pääosin loppujen lopuksi muodostuu (:

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.