25.3.2012

Vanhempi.

Sovittiin yksi päivä, että siivotaan illalla. Pääsin koulusta aika aikasin, ja päätin alottaa siivoamisen jo keskenäni. Kun Roope tuli kotiin, olin ehtinyt jo siivota koko kämpän ja pestä kolme koneellista pyykkiä. Kivaa että on joku sellainen, jota haluaa ilahduttaa. Roope halusi mulle kiitokseksi valmistaa illallisen. Se kävi kaupassa ja sulki keittiön ja olkkarin välissä olevasta ikkunasta verhon, etten näkisi mitä ruokaa se tekee. Pöytään kannettiin eteeni vuohenjuusto-pesto-rucola-pizzaa kera valkkarin. Join kolme lasia (Roope väittää että kaksi) ja olin ihan tosi hihityskunnossa. Hyviä aikoja <3.

Viime keskiviikkona tuli täyteen 26 kierrosta auringon ympäri tässä kehossa, jee! Tykkään vanheta. Sain lahjaksi mm. laulutunteja! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perjantaina oli porukoilla kakkukahvit perheen kesken. Ahdoin itseni täyteen suklaalehtikeksejä, joita kuuluu syödä vaan kun on syntymäpäivä. Tänä vuonna en muuten juhlinut.

Mua pyydettiin yhteen toiseen mallitoimistoon. Sanoin harkitsevani asiaa. Olisihan se kivaa välillä käydä lavalla, mutta musta tuntuu että mua kiinnostaa nyt muunlaiset jutut. Mietin vielä.

Pieni Vihreä Tunnehirviö on ollut tosi pitkään kiltisti. Oon ollut siitä vähän ihmeissäni. No eilen sitten sain paniikkikohtauksen, kun meillä oli vieraita. (Mietin pitkään, että viitinkö kirjottaa tänne näin henkilökohtaista, mutta menkööt. Josko vaikka auttaisi joitain muita paniikkihäiriöisiä tietää, että toisillakin on sama vaiva.) Hävetti ihan hirveesti. Voivoi. Lepäsin sitten loppuillan kotona omassa rauhassani. Kakkamaista. [Tuosta tulikin mieleen tarina tältä päivältä! Olin Murun kanssa lenkillä tuolla jossain lähiössä. Tunnollisen koiranomistajan elkein poimin hauvelini kikkareet pussiin. Roskista ei vaan näkynyt missään. Siinä kun hyvän tovin olin pussukka kädessäni kipitellyt, huomasin, että pussi oli alkanut pettää ja housuni, takkini ja Murun hihna olivat ihan *skassa, HYIIIIIIIIIIIIII :D Jaksoin vielä hyvän hetken etsiä roskista, mutta kun sellaista ei vaan mistään löytynyt, luovutin ja rikkinäinen pussi lensi ojaan.]

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.