6.8.2011

Kauneudenhoitohömppää, jee!

Joe Blasco, yksi elämäni miehistä. Lähempi suhteemme alkoi muutama vuosi sitten eräänä aamuna, kun poskeeni oli ilmestynyt järkyttävä finni (MÄ VIHAAN PELKÄSTÄÄN TOTA SANAAKIN IHAN HIRVEESTI!!!!!). Seuraavana päivänä oli muotinäytösreissu Tampereelle luvassa, joten marssin kauneusalan erikoisliikkeeseen, ja ilmoitin tarvitsevani jotain, jolla peittää "TÄN". Meidän nimittäin oli tarkoitus tehdä niihin näytöksiin pohjameikki itse. No Blascon Joehan sieltä käteeni ojennettiin ja se oli pelkkää rakkautta siitä eteenpäin. Pieeenen pieni nappi red neutralizeria <3. Sillä peittyy mikä hirviö tahansa ja sitä löytyy vieläpä tarpeeksi vaaleana minun iholleni. Red neutralizer peittää nimensä mukaisesti punaisen värin, joten se ei niin hyvin toimi tummiin silmänalusiin, mutta onneksi harva punatukkainen kärsii semmoisista. Sentäs jotain hyvää tästä vampyyrimeiningistä, t. nimimerkki koko kesän aurinkorasvalähmässä varjossa kököttäen.

Minun ja Joen tielle on osunut myös muutamia kivenlohkareita. Ensimmäisen meikkinapin tuhosi puudelinpentu nimeltään Muru. Se tuli kerran keittiöön naama valkoisena huuliaan lipoen. Se pälli oli nuollut melkein uuden Blasconi ihan puhtaaksi. Eiiiiiiii! Hauva kakkasi seuraavana päivänä valkoista kakkaa... :D Ostin sitten kiltisti uuden noin 35e maksavan peitevoidenapin. Meni ehkä päivä, kun onnistuin hukkaamaan sen. ): Ostin sitten kolmannen, joten olin käyttänyt siihen mömmöön rahaa jo yli satasen. Oon perusluonteeltani aika pihi, mutta silti koen, että se on sen arvoista tavaraa. Kolmannesta napista pidin hyvää huolta ja se kestikin käytössäni reilun vuoden. Viime viikolla minun ja Joen tiet erosivat jälleen traagisesti - oon taas hylännyt sen jonnekin polkuni varrelle huolimattomuuttani

Oon nyt noin vuoden käyttänyt mineraalimeikkivoidetta silloin kun meikkivoiteelle on tarvetta. Mineraalimeikki antaa ihon hengittää ja suojaa sitä mm. auringolta. Myös luomivärini on mineraalimeikkiä. Blascon peitevoide on supertehokasta, mutta myös supertukkivaa. Oon yrittänyt käyttää sitä säästeliäästi, ja nyt päätin olla ostamatta uutta, koska pärjään arkikäytössä sutaisulla mineraalimeikkivoidettakin. Hankin varmaan Blascon taas syksyllä sitten kun tulee joku muotinäytös, jonne täytyy tehdä meikkipohja itse. Ensi viikolla oleviin näytöksiin piti alunperin tehdä meikki ja kampaus itse, mutta (kuten aika usein) suunnitelmat ovat muuttuneet ja meidät puleeraa näytöskuntoon ammattilainen. Ensi viikon näytökset on pieniä vaateliikkeessä olevia näytöksiä. Odotan jo ihan täpinöissäni niitä, lava kun lava ^^. Edellisestä näytöksestä on jo ihan liian pitkä aika.

Eilen vein Murun sen kummitädille Jennille hoitoon ja meni itse Ellin bileisiin. Varmaan kolme vuotta ollaan onnistuttu yhden Ellin kaverin kanssa menemään täysin ristiin bileissä, eikä me oltu tavattu koskaan ennen. Oltiin jo alettu epäilemään, että me ollaan sama ihminen, tai eletään eri ulottuvuuksissa. Eilen tavattiin, eikä ilmeisesti tapahtunut universumien törmäystä. Kiva ilta oli (: Nyt oon lähdössä jonnekin korpeen bileisiin, jonne mut saatiin houkuteltua kertomalla riihestä, johon on raahattu dj-kamat ja discovalot. Muita valoja ei koko paikasta löydykkään. Kassissa on evästä, pyyhe ja kynttilöitä. Illemmalla luvattiin pitää dubstep-tunti.

Tässä Elli (: Tavattiin, kun olin Ellin isosena riparilla 9 vuotta sitten. Meistä on heti riparin jälkeen ihan samanlainen kuva, otettiin siitä uusinta.Ps. Joe Blascon veroinen kauneudenhoitohärpäke on kuivashampoo! Sitä kun suihkauttaa hiusten tyveen, saa ihanan ilmavan ja puhtaan näköisen pehkon parissa sekunnissa. Tämäkin on semmonen huokosia tukkiva mömmö, mutta pikaisia bileisiin lähtöjä varten täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.