18.9.2011

Muovailuvahaa.

Stand uppia, opiskelua, Lahden reissu, kaverin synttärit.

Ismo leikola sai kikattelemaan jutuillaan Paviljongissa viime perjantaina!

Oon lukenut solubiologian tenttiin silleen, että laitan munakellon pirisemään 45min päästä, ja opiskelen kunnes se hälyttää. Sitten pidän tauon, jonka aikana joko syön, soitan pianoa, käyn Murun kanssa lenkillä, tai katson hetken jotain sarjaa koneelta. Sitten taas munakelloon 45min aikaa ja kirjan ääreen. Se 45min on mulle tosi sopiva aika, koska se ei tunnu kauhean pitkältä ja jaksan koko sen ajan keskittyä täysin siihen kirjaan ja muistiinpanoihini.

Lahdessa vierailin veljeni luona ja kävin katsomassa Lahden Muotipäivillä näytöksen. Jännää oli olla yleisössä. Yllätyin, miten selvästi pienen pieni kulmakarvan nostokin näkyy yleisölle. Muru oli myös mukana, ja se innoissaan jahtasi näytöksen loppupuolella räjäytetyn hilepommin syöksemää silppua pitkin toria ^^. Yllättävän vähän oli haikea olo, kun ei itse ollut siellä lavalla.

Eilen olin kaverin synttäreillä. Mulla oli auto, ja jouduin sitten kuskailemaan humalaisia ties minne. Nykyään ei biletys tunnu enää samalta kuin joskus. Karsii kaveripiiriä tosi paljon pienemmäksi, kun ei enää ole kaikessa mukana. Harmi, mutta se on sitä elämän eteenpäin menemistä, elämän muovautumista. Nyt tekee mieli tehdä muita juttuja. Haluan syödä hyvin, liikkua, olla tärkeiden ihmisten kanssa, opiskella ahkerasti ja tehdä paljon sellaisia asioita, joista nautin.

Huomenna kahvilapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.