25.11.2011

Hiljainen koira, muuttumisleikki ja vessanpönttö porraskäytävässä.

Maanantaina olin arkea paossa Roopen ja Murun kanssa kylpylähotellissa. Keilattiinkin, ja huhhuh kun oli muutamassa vuodessa päässyt mun taito rapistumaan. Muru osaa ottaa uudet paikat tosi rennosti, niin hotellissa yöpyminen sen kanssa sujuu hyvin, paitsi että yöllä se välillä haukkuu. Minä hankin tällä viikolla Murua varten tällaisen haukunestolaitteen. Se toimii periaatteella, että kun koira haukkuu (eikä laite ees reagoi muihin koviin ääniin!), siitä lähtee ihmiselle kuulumaton, mutta koiran korvaan epämiellyttävä ultraääni. Ihan maaginen vaikutus on ollut Muruun! Suosittelen.

Tiistai meni töissä, keskiviikon tein kandiseminaarityötä (jonka palautus on ensi viikon keskiviikkona, iiks), eilinen meni töissä. Aamulla ehdin kuitenkin käydä juoksemassa, ja lenkin jälkeen peilistä katsova ilmestys oli niin mielenkiintoinen, että ajattelin teille jakaa sen. Tässä mun lenkkilook :DSuihku, piilarit, muutama paplari, meikkiä...
Hiukset auki ja vähän pöyhimistä. TADAA!Löysin meidän porraskäytävästä vessanpöntön! Musta se oli mielettömän siisti juttu.Tänään teen kandiseminaarityötä, käyn ystävän kanssa kahvilla ja tanssin yön pois kavereiden järjestämällä klubilla.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.