20.11.2011

Silmäpako.

Purettiin mun mallisopimus. Musta on nyt tuntunut siltä, etten noita hommia halua hetkeen tehdä. Erinäisistä konflikteista johtuen alkoi tuntua liian raskaalta, jotta sitä harrastuksekseen jaksaisi tehdä. Kävin torstaina toimistolla juttelemassa ja päätettiin purkaa se sopimus. Tuon toimiston listoilla olin melkeen neljä vuotta, ja siihen aikaan on mahtunut ihan huikeita kokemuksia ja mahtavia ja rakkaita ihmisiä. Yksi elämänsykli taisi pyörähtää, saa nähdä mihin maailma seuraavaksi minut heittää (:

Torstaina vietettiin saunailtaa Satun ja Annen kanssa. Ihanat tytöt ja ihania tyttöjen juttuja! Pesin hiukseni pitkästä aikaa markettishampoolla ja ohhoh kun tukka tuntui hyvältä seuraavana päivänä! Silikonin lisäyksen taikaa? Perjantaina oli mallitoimiston pikkujoulut (joihin olin kaikesta huolimatta tervetullut), lauantaina oltiin Roopen sukujuhlissa (mikä ei ollu ihan maailman kivointa pikkujouluja seuranneena päivänä :D) ja sain Rajun Veden Tytön yökylään (joka hyvin painokkaasti sanoi unissaan: "ne tarvii jakorasiaa!"). Tänään kävin porukoilla ja oon laiskotellut Murun kanssa.

Hengitän, luotan, rakastan, odotan, toimin, ihmettelen, hyväksyn.

2 kommenttia:

  1. Voi Sini mitä ihmettä! :o Oot upee, toivottavasti palaat vielä joskus näytöksiin loistamaan ihanalla olemuksellas! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.