9.7.2011

Surrur.
Jätän yleensä bloggaamisen iltaan, niin nyt se on taas jäänyt tekemättä, koska oon ollut joka ilta jossain menossa. Tänään on Annen synttärijuhlat, joten pakko kirjotella päivällä, että tulee edes joskus tehtyä, kun tämä on kummiskin kiva juttu (:

On ollut kaikkea kivaa kesätekemistä. Keskiviikkona lähettiin extempore rannalle paistamaan muurinpohjalettuja. Mukana oli meidän vieras, jenkkihymy-Muru, Hello Kitty -sateenvarjoni päivänvarjona, kissalaukku, smurffilimsaa ja muuta evästä.


Torstaina oli pitkästä aikaa kotonaköllöttelypäivä. Lukemista, teetä, joogaa, Murun kanssa kävelyä. Illalla karkasin kyllä kotoa.

Perjantaina vietin päivän Roopen toimiston parvekkeen lattialla makoillen läppärin, päiväkirjan ja Murun kanssa. Oon katsonut yli kymmenen vuotta vanhaa silloista lempitv-sarjaani ja miettinyt, että millonkohan napapaidat tulee taas muotiin. Illemmalla olin kavereiden luona grillaamassa. Verisiä pihvejä ja Sinille sieniä. Sieltä mentiin vielä Poppariin jossa soitti SiCi & the Boogie Brothers. Oli aivan ihanaa kuunnella niin taitavaa laulua, oijjoi. Eilen oli kyllä jotenkin semmonen päivä, että melkeen kaikki asiat kiukutti, mutta kuitenkin oli loppujen lopuksi tosi kiva päivä (:
Tässä uusi tukkani. Vähän lyhyempiä kutreja edessä, mutta kyllä se vieläkin yltää pitkälle yli puolen selän (:Ja tättärää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.