16.4.2011

Uppoutumista.

Olin eilen Palokan Kallioplanetaariossa tuijottamassa puolipallon muotoisen salin kattoon heijastettua psykedeelistä valokuviomyrskyä säestettynä Pink Floydin Dark side of the moon -levyn musalla. Se oli ihan mieletöntä, matkustin jossain muussa maailmassa ekat 20 minuuttia. Sitten univelka alkoi painaa ja jouduin pinnistelemään saadakseni silmäni pysymään avoimina. En onnistunut siinä ihan kunniakkaasti, vaan torkuin koko loppunäytöksen. Voi ei :D Olis ehkä ollut halvempaa nukkua kotona.

Tulin just kotiin Milkan tupareista. Siellä oli vieraskirjana iiiiso paperi, johon jokainen sai piirrellä. Minulla on ollut aina vähän ongelmia piirtämisen kanssa, mutta tänään Vilma sai jonkun lukon avautumaan. Oon ehkä yrittänyt liika hallita sitä kynää, mutta Vilma antoi muutaman vinkin ja annoin sitten kynän mennä omia menojaan. Uppouduin siihen hommaan ihan täysin pariksi tunniksi, vauuuu. Harmi kun en oo vielä saanut hankittua kameraani uutta muistikorttia hajonneen tilalle, koska olisin halunnut ottaa meidän taideteoksesta kuvan.

Kävellessäni Milkalle sain ihailla ylitseni lentävää kurkiauraa ja kotimatkalla jäin hetkeksi satamaan tuijottamaan hypnoottisen kaunista kuuta, sen ohi lipuvia harmaan hattaraisia pilviä ja jo osittain sulanutta kimmeltävää järven jäätä. Kaunis on tämä maailma (: Ja nyt univelkaa makselemaan, öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.