1.2.2012

Lämmin.

Eilen vietin päivän yliopistolla. Puolet siitä meni labrassa ja iltapäivän tein muita juttuja. Oon taas täällä. Otin mukaan oman teemukin ja teetä, miksenköhän ole sitä aiemmin älynnyt tehdä? Ainejärjestön tiloista löytyy vedenkeitin ym. muita kapineita, joita saa vapaasti käyttää. Oijjoi, nyt on olo kuin kotonaan, kun vieressä on kupillinen ihanaa vihreää teetä, jaloissa villasukat ja päällä lämmin villapaita.

Hörppäys teetä.

Kädet ja polvet on punaruskeilla mustelmilla. Kiva mennä näiden mustelmaranteiden kanssa huomenna kahvilan kassalle :D Eilen olin Popparissa kuuntelemassa paria keikkaa.

Haukotus ja venytys, hörppäys teetä.

Mulla on tänään treffit! Välillä on sellaisia aikoja, että täytyy ihan semmoiset varta vasten sopia, että ehdittäisiin olemaan kahdestaan. Ja me sentään asutaan yhdessä.

Iso kulaus teetä silmät kiinni, käsien lämmittämistä teekupin kyljissä.

Kävin jo tänään tekemässä minitentin ja pyörähtämässä labrassa viimeistelemässä eilisen työn. Nyt jaksaisin hetken opiskella taas. Ihana päivä!

1 kommentti:

 1. Hei Sini!

  Blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja olisin kiinnostunut yhteistyöstä kanssasi. Ottaisitko minuun yhteyttä, niin kerron lisää.

  Kivaa treffi-iltaa!

  Terveisin,
  Heli
  heli.halva@goviral.com

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.